Viehättävä peruskorjaus kodikkaaseen perhelomapaikkaan Three Oaksissa

Viehättävä peruskorjaus kodikkaaseen perhelomapaikkaan Three Oaksissa

Charming Renovation Cozy Family Vacation Retreat Three Oaks

Perheloma Retreat-Space Architects-01-1 Kindesign

Perheloma-pakopaikalle on tehty kaunis kunnostus ja lisäys Avaruusarkkitehdit + Suunnittelijat yhdessä sisustusyritysten kanssa Jennifer Miller Studio , joka sijaitsee Three Oaksissa, Michigan . Kuuden hengen perhe oli havainnut, että heidän kesäloma, joka sijaitsee lähellä Michigan-järveä, oli liian ahdas. Lapset jakoivat makuuhuoneen tilaa, eikä vieraille ollut tarpeeksi tilaa. Heidän kodinsa pohjapiirros oli päivitettävä puhtaampaan tilaan, johon sisältyi lisäys. Lisäksi lisättiin uusi 1275 jalkainen guesthouse, jossa oli kotitoimisto. Arkkitehdit tekivät täydellisen suoliston kunnostuksen lisäämällä vielä 1100 neliömetriä, joka ulottuu yli kahden tason. Ulkopuolelta katsottuna lisäys on harmoninen yhteys alkuperäiseen kotiin. Asuinpaikka koostuu nyt 4342 neliöjalasta asuintilaa, joka on rentouttava ja tilava sekä perheelle että vieraille.



Perheloma Retreat-Space Architects-02-1 Kindesign

Sisustus valittiin huolellisesti sisätiloihin, mikä takaa viihtyisän ja perheystävällisen materiaalin helpon kesämökin. Tämä on täydellinen kokoontumispaikka perheelle ja vieraileville ystäville kaikkina vuodenaikoina. Suunnittelija loi useita ryhmien istumajärjestelyjä, jotka mahdollistaisivat suuren joukon pulahtaa uima-altaaseen, pelaamaan tennistä tai päivän rannalla. Mäntypuulattiat maalattiin valkoisiksi (Farrow ja Ball) koko sisätiloissa. Tämä auttoi luomaan saumattoman yhteyden uuteen lisäykseen alkuperäiseen epäsopivaan puuhun. 'Valkoiset lattiat antavat myös kauniin galleriamaisen sävyn, joka esittelee taidekonsulttiasiakkaan taidekokoelmaa ja paikallisia löydettyjä antiikkikalusteita veistoksellisilla ominaisuuksilla', suunnittelijat kertovat.

Edellä: Alkuperäinen koti oli paljon pienempi, kun taas lisäys loi paremman tilan ja toiminnan perheelle rentoutua ja viihdyttää vieraita.

Perheloma Retreat-Space Architects-03-1 Kindesign

Edellä: 1275 neliön jalkainen guesthouse on samanlainen arkkitehtonisesti kuin pääkoti, mikä luo mukavan virtauksen. Tila on pääasiassa appi-retriitti, johon mahtuu kaksi henkilöä päämakuuhuoneessa ja jopa kymmenen ihmistä sohvilla.

Perheloma Retreat-Space Architects-04-1 Kindesign

Edellä: Olohuoneen kattoon oli lisätty kattopalkit visuaalisen mielenkiinnon ja laajenevan katon ulottuvuuden lisäämiseksi.

RELATED: Lakeview-asunto Chicagossa muuttui rauhalliseksi ympäristöksi

Perheloma Retreat-Space Architects-05-1 Kindesign

Edellä: Alkuperäinen olohuone näyttää tummemmalta ja likainen. Alkuperäisen tiiliseinän, seinien ja lattioiden maalaus antoi kirkkautta tilaan. Se loi myös tilavuuden tunteen. Uudet kalusteet lisäsivät myös tämän huoneen houkuttelevuutta.

Perheloma Retreat-Space Architects-06-1 Kindesign

Mitä rakastamme: Tämä perhelomapaikka on paikka, jossa perhe ja ystävät voivat kokoontua luomaan kestäviä kesämuistoja rauhallisessa, rentouttavassa asunnossa. Uudet sisä- ja ulkotilat ovat upeita kaikille nauttimaan kauniista kesäsäästä ilman vikoja. Rakasta, kuinka ulkojulkisivu on hyvin aliarvioitu, täydellinen mökin loma-asunnolle, kun taas sisäpuoli on lämmin ja mukava.

Lukijat, mitä mieltä olet tästä perhelomapaikasta? Olisiko tämä ideasi täydellisestä kesämökistä?

Perheloma Retreat-Space Architects-07-1 Kindesign

Edellä: Lukuhuoneessa asunnonomistajat pisteytivät kaksi vuosisadan puolivälissä sijaitsevaa nahkapäällysteistä tuolia paikallisessa jälleenmyymälässä. Sohva oli vanha pala, jonka omistajat olivat verhoillut vastaamaan värimaailmaa.

Perheloma Retreat-Space Architects-08-1 Kindesign

SAMANKALTAISET: Järvitalo kaskadissa reunan yli

Perheloma Retreat-Space Architects-09-1 Kindesign

Edellä: Kaksi siiven takatuolia reunustaa Carolyn Cole Fine Artin värikkään maalauksen. Lehmännahan matto lisää tekstuuria ja mukavuutta tilaan.

Perheloma Retreat-Space Architects-10-1 Kindesign

Edellä: Kvartsiittiset lisäävät visuaalista kauneutta tähän keittiöön, jolla oli kerran L-muotoinen kokoonpano. Koko ei kasvanut tässä tilassa, vaan se konfiguroitiin uudelleen keittiön tyyliin. Nyt perhe voi mukavasti isännöidä missä tahansa 12-18 vierasta, joita he sattuu tekemään pari kertaa viikossa!

Perheloma Retreat-Space Architects-11-1 Kindesign

Edellä: Kaappien sininen sävy saa inspiraationsa vedestä, viittaus läheiseen Michigan-järvelle.

Perheloma Retreat-Space Architects-12-1 Kindesign

Edellä: Valoisassa ja ilmavassa ruokasalissa kohoava holvikatto oli jo olemassa tilaan, johon arkkitehdit lisäsivät palkit kuten olohuoneessa. Uudet liukuovet lisättiin huoneen molemmille puolille. Nämä yhdistyvät kahteen turvatarkastuskuistiin, jotka ovat osa uutta lisäystä.

Perheloma Retreat-Space Architects-31-1 Kindesign

Edellä: Suojatuissa kuistissa on lattiasta kattoon ulottuvat ikkunat, jotka valaisevat tilan luonnollisella valolla. Mukavat kalusteet auttavat asunnonomistajia rentoutumaan ja viettämään ympäröivässä metsässä.

mustavalkoinen makuuhuone

Perheloma Retreat-Space Architects-13-1 Kindesign

Edellä: 70 jalkaa pitkä tämä upea aurinkokuisti palvelee hyvin talvikuukausina. Maalattu setri lattia lisää lämpöä tilaan.

Perheloma Retreat-Space Architects-14-1 Kindesign

Edellä: Cedar-sivuraiteessa on mukautettu beige pesu, jossa on puoliläpinäkyvä tahra. Tuolit olivat kodinomistajien ainutlaatuinen löytö paikallisessa pihapihassa. Rakasta uusien ja vanhojen sekoittamisen ja sovittamisen leikkisyyttä! Kuisti yhdistää ruokasalista makuuhuoneen vetäytymiseen.

Perheloma Retreat-Space Architects-15-1 Kindesign

RELATED: Rauhallinen perheen talo, jossa on puhdas esteettinen muotoilu Lincoln Parkissa, Chicagossa

Perheloma Retreat-Space Architects-16-1 Kindesign

Edellä: Master-kylpyhuoneessa on vaaleanharmaa alaosa, jossa on valkoinen Carrara-marmorinen työtaso ja lattia.

Perheloma Retreat-Space Architects-17-1 Kindesign

Edellä: Vapaasti seisova kylpyamme tarjoaa ainutlaatuisen räätälöidyn sivupöydän (tämä tekisi upean DIY-projektin!). Suunnittelija hankki puun oksan pöydän paikallisesta kaupasta. Hän antoi sen maalata valkoiseksi ja lisäsi marmorisen yläosan estetiikan täydentämiseksi.

Perheloma Retreat-Space Architects-18-1 Kindesign

Edellä: Jauhekylpyhuoneessa on käsin painettu paperi ainutlaatuisen, ainutlaatuisen vaikutuksen saamiseksi.

Perheloma Retreat-Space Architects-19-1 Kindesign

Edellä: Jauhekylpyhuoneessa on lisäksi suojattu kuisti, jossa on neutraaleja kankaita ja värejä. Tämä on enemmän rento sisä- ja ulkotila perheen ja ystävien rentoutumiseen. Suurin osa kankaista, jotka näkyvät koko sisätiloissa, käyttävät ulkokankaita kestävyyden parantamiseksi.

Perheloma Retreat-Space Architects-20-1 Kindesign

Edellä: Koko kodissa on useita lukupaikkoja, jotka antavat perheelle tilaa yksinäisyydelle ja rentoutumiselle. Tämä sijaitsee portaiden yläosassa.

Perheloma Retreat-Space Architects-21-1 Kindesign

Edellä: Poikien makuuhuoneessa on kolme mukautettua sisäänrakennettua kerrossänkyä. Huone sijaitsee päämakuuhuoneen yläpuolella.

Perheloma Retreat-Space Architects-22-1 Kindesign

RELATED: Nykyaikainen luonnonvalolla täytetty tyyny: Orchard Willow Residence

Perheloma Retreat-Space Architects-23-1 Kindesign

Edellä: Tytön huone sijaitsee olohuoneen yläpuolella, ja siinä on myös kolme vuodetta. Yksi on parvisänky, johon pääsee puuportaiden kautta.

Perheloma Retreat-Space Architects-24-1 Kindesign

Edellä: Tämän jauhekylpyhuoneen turhamaisuus ja peili löytyi kappaletta paikallisesta antiikkikaupasta.

Valokuvat: Mike Schwartz

PÄÄTALON LATTIASUUNNITELMAT - PERHELOMAUTUS

Perheloma Retreat-Space Architects-25-1 Kindesign

Perheloma Retreat-Space Architects-26-1 Kindesign

Perheloma Retreat-Space Architects-27-1 Kindesign

Perheloma Retreat-Space Architects-28-1 Kindesign

VIERAJAN TALON LATTIASUUNNITELMAT - PERHELOMAISTEN UUDELLEEN

Perheloma Retreat-Space Architects-29-1 Kindesign

Perheloma Retreat-Space Architects-30-1 Kindesign