Tyylikäs metsäkoti Quebecissä: Gatineau Hills Residence

Tyylikäs metsäkoti Quebecissä: Gatineau Hills Residence

Chic Forest Home Quebec

toimisto ja makuuhuone yhdessä huoneessa

Gatineau Hills Residenssi-Christopher Simmonds Arkkitehti-01-1 Kindesign



Tämän Gatineau Hillsin kodin on suunnitellut Christopher Simmonds Arkkitehti , löytää kaunis tasapaino modernin ja luonnollisen välillä Cantleyssä, Québecissä, Kanadassa. Lattiasta kattoon ulottuvat ikkunat kutsuvat sisätiloissa jatkuvasti muuttuvan puiden ja vuorten maiseman, jossa lämmin puukattosarja yläpuolella ja maalaismainen käsin kaavittu puulattia kääri sinut luonnon parhaisiin. Yläkerrassa olevan luonnonmukaisen talteenotetun puun julkisivu, alaosaa reunustava valkoinen sementtilevy ja suuret lasilevyt ovat täydellinen paketti tähän tyylikkääseen metsäkotiin.



Gatineau Hills Residence - Christopher Simmonds Architect-02-1 Kindesign

Avoin pohjakerros yhdistettyjen tilojensa kanssa antaa auringonvalon virrata keskeytyksettä ja osoittaa luonnonvalon kauneuden, koska se vaihtelee päivän ja vuodenajan mukaan. Kirkkaat valkoiset seinät (ei siksi, että kaikissa näissä ikkunoissa olisi paljon seiniä!), Katot, keittiösaari ja huonekalut antavat kodille nykyaikaisen reunan. Moderni takkaominaisuus lämmittää tilaa - sekä ulkonäöltään että lämpötilaltaan.



Gatineau Hills Residence-Christopher Simmonds Architect-03-1 Kindesign

Gatineau Hills Residence - Christopher Simmonds Architect-04-1 Kindesign

Gatineau Hills Residence - Christopher Simmonds Architect-05-1 Kindesign



Gatineau Hills Residenssi-Christopher Simmonds Arkkitehti-06-1 Kindesign

Gatineau Hills Residenssi-Christopher Simmonds Arkkitehti-07-1 Kindesign

Gatineau Hills Residenssi-Christopher Simmonds Arkkitehti-08-1 Kindesign

Gatineau Hills Residenssi-Christopher Simmonds Arkkitehti-09-1 Kindesign

Vaikka keittiösaaren yläosa on viimeistelty valkoisella pinnalla, sen kasvot toistavat haalistua maanpuun estetiikkaa, joka näkyy katossa, lattiassa ja näkymissä ulkona. Keitetyn illallisen kanssa ei ole mukavampaa paikkaa sen tarjoamiseen kuin ruokailutila, jossa on takka edessä ja keskellä. Lattia on tasainen nurmikon kanssa vain lasiseinien toisella puolella, jolloin sisätilat tuntuvat sisä- ja ulkotiloista.

Gatineau Hills Residence - Christopher Simmonds Architect-10-1 Kindesign

Gatineau Hills Residence-Christopher Simmonds Architect-11-1 Kindesign

Gatineau Hills Residence-Christopher Simmonds Architect-12-1 Kindesign

Gatineau Hills Residence-Christopher Simmonds Architect-13-1 Kindesign

Gatineau Hills Residence - Christopher Simmonds Architect-14-1 Kindesign

Gatineau Hills Residence-Christopher Simmonds Architect-15-1 Kindesign

Gatineau Hills Residence-Christopher Simmonds Architect-16-1 Kindesign

mustavalkoinen laatta kylpyhuone maali väri

Gatineau Hills Residence - Christopher Simmonds Architect-17-1 Kindesign

kuinka sisustaa etukuisti

Gatineau Hills Residence-Christopher Simmonds Architect-18-1 Kindesign

Gatineau Hills Residence-Christopher Simmonds Architect-19-1 Kindesign

Gatineau Hills Residence - Christopher Simmonds Architect-20-1 Kindesign

Gatineau Hills Residence-Christopher Simmonds Architect-21-1 Kindesign

Gatineau Hills Residence - Christopher Simmonds Architect-22-1 Kindesign

Ulkona upotettu betoniallas lepää rinteessä ja viimeistelee tämän täydellisen kuvan modernista elämästä Kanadan metsässä.

Valokuvat: Peter Fritz Valokuvaus

Gatineau Hills Residence-Christopher Simmonds Architect-23-1 Kindesign

Gatineau Hills Residence - Christopher Simmonds Architect-24-1 Kindesign

Gatineau Hills Residence-Christopher Simmonds Architect-25-1 Kindesign