Nykyaikainen merinäkymä, josta on näkymät Wellingtonin satamaan

Nykyaikainen merinäkymä, josta on näkymät Wellingtonin satamaan

Contemporary Seaview House Overlooking Wellington Harbour

Digitaalinen prosessi: PixSolution



Seaview House on nykyaikainen kolmikerroksinen asunto, jonka on suunnitellut Parsonson Arkkitehdit , joka sijaitsee kasvitieteellisen puutarhan yläpuolella Wellingtonin satamaan Wellingtonissa, Uudessa-Seelannissa. Naapuritalo istuu paljon korkeammalle pohjoiseen ja toisen alemmalle etelään. Sivusto menettää aurinkoa suoraan pohjoiseen, mutta vastaanottaa sekä runsasta aamu- että iltapäivän aurinkoa, ja kun lasketaan tieltä, vallitsevat luoteistuulet puhaltavat huipun yli. Talo on sijoitettu kahdelle pääalueelle, itään ja länteen.



Digitaalinen prosessi: PixSolution

Omistajilla on suuri perhe, jossa on sekä vanhempia että nuorempia lapsia. Talo on järjestetty vastaamaan näitä eri ikäryhmiä, joissa on makuuhuoneet eri tasoilla ja keskellä erilaisia ​​asuintiloja, joissa on seinät taloon ja uima-allas perheen innokkaille uimareille.



Digitaalinen prosessi: PixSolution

Talon määrittelee kaksi virallista elettä. Yksinkertaiset aallotetut katot käärivät ja kehystävät talon, mikä auttaa luomaan suhteen alueen taloihin. Näiden vihreä väri auttaa myös taloa vetäytymään vehreyden taustalle. Päinvastoin, ja autotallin ja makuuhuoneiden majoituksessa, aaltopahvisten katojen välissä kulkee orgaanisempi puupäällysteinen elementti. Maisema vaikuttaa tähän elementtiin, ja se liukuu talon läpi luoden pimeyden ja puun, jonka on tarkoitus korvata osa poistetun kasvillisuuden menettämästä. Osa siitä on taitettu tai leikattu alakerran päätilojen valaistuksen sijoittamiseksi. Alakerrassa on uima-allas ja yksinkertaisia ​​makuuhuoneita suurperheelle.

Digitaalinen prosessi: PixSolution



Digitaalinen prosessi: PixSolution

Digitaalinen prosessi: PixSolution

Digitaalinen prosessi: PixSolution

pienen tilan pesutupaideoita

Digitaalinen prosessi: PixSolution

Digitaalinen prosessi: PixSolution

Digitaalinen prosessi: PixSolution

Digitaalinen prosessi: PixSolution

Digitaalinen prosessi: PixSolution

Digitaalinen prosessi: PixSolution

Digitaalinen prosessi: PixSolution

Digitaalinen prosessi: PixSolution

Digitaalinen prosessi: PixSolution

Digitaalinen prosessi: PixSolution

Valokuvat: Paul McCredie

Seaview House-Parsonson Architects-18-1 Kindesign

Seaview House-Parsonson Architects-19-1 Kindesign

Seaview House-Parsonson Architects-20-1 Kindesign

Seaview House-Parsonson Architects-21-1 Kindesign

Seaview House-Parsonson Architects-22-1 Kindesign

Seaview House-Parsonson Architects-23-1 Kindesign

Seaview House-Parsonson Architects-24-1 Kindesign

Seaview House-Parsonson Architects-25-1 Kindesign

kotialtaat, joissa on uimabaareja