Eichlerin koti San Franciscossa saa kirkkaan ja ilmavan päivityksen

Eichlerin koti San Franciscossa saa kirkkaan ja ilmavan päivityksen

Eichler Home San Francisco Gets Bright

San Francisco Eichler Remodel-Klopf Architecture-01-1 Kindesign

Saimme juuri toisen upean projektin Klopf-arkkitehtuuri kunnostetusta kaksikerroksisesta Eichler-talosta, joka rakennettiin vuonna 1962, kukkulalla San Franciscon Diamond Heights -alueella, Kaliforniassa . Asiakkailla oli visio uudesta pihakodistaan, jonka he esittivät yksityiskohtaisesti arkkitehtien kanssa. He halusivat valoisia ja ilmavia tiloja visuaalisilla yllätyksillä, mikä lisäsi Eichlerin kansankieliä ja loisi saumattoman yhteyden sisätilojen ja ulkona. Suunnittelun on täytettävä heidän 'modernin elämän' elämäntapatarpeet. Tämän kodin päivittämiseksi nykyaikaisemmaksi ja tasokkaammaksi kodiksi tarvittiin useita muutoksia. Asiakkaat kuitenkin rakastivat Eichler-tyyliään ja halusivat kunnioittaa talon historiaa, joka vaati useiden elementtien säilyttämistä.

Mahonkipaneelit, lasiseinät, jotka imevät ympäröiviin näkymiin, ja avoimuus sisäpihalle päätasolla säilyivät. Arkkitehdit poistivat puun vyöruusut, jotka peittivät kodin ulkojulkisivun, peräsivät pienen kylpyhuoneen ja kaapin, joka repäisi keittiön ympäröivät seinät. Pihan sinkkiseinälevyt, jotka olivat osa visuaalista yllätystä, jota kodinomistajat pyysivät, ulottuvat seinälle toisella tasolla ja jatkavat laajojen lasi-ikkunoiden läpi kodin sisätiloihin. Tämä oli kunnianosoitus yhden talon omistajan isälle, joka rakensi yrityksen, joka myy ja asentaa kaupallisia rakennusmateriaaleja.

San Francisco Eichler Remodel-Klopf Architecture-02-1 Kindesign

Asunnonomistajat halusivat alusta alkaen lukea ja monipuolistaa sisäänrakennettuja sisätiloja. Benchmarc-puunjalostuksen tekeminen tehtäväksi, mittatilaustyönä suunnitellut ja rakennetut kredenzat asennettiin seiniin kylpyhuoneessa, olohuoneessa ja ruokasalissa. He loivat myös mahonki- ja valkoisen kalusteseinän, joka alkaa keittiöstä ja ulottuu koko perhehuoneeseen luoden harmoniaa tilojen läpi. Kaapit yhdessä vasta maisemoidun, avoimen sisäpihan kanssa auttavat luomaan avoimemman ja ilmavamman, poikkeuksellisen avoimen ja tilavan tunnelman. Työtasot on suunniteltu olevan kaksi tuumaa korkeampi ja vesiputoussaari lisättiin virtauksen parantamiseksi entisestään.

RELATED: Kiehtova Eichlerin innoittama kodin kunnostus Kaliforniassa

San Francisco Eichler Remodel-Klopf Architecture-03-1 Kindesign

suunnittelu-ideoita takan seinälle

Ylimääräinen neliömetri saatiin poistamalla tarvikkeet ja tilat, joita ei enää tarvittu, kuten savupiippu, mekaaninen kaappi ja neljäs makuuhuone. Tämä auttoi luomaan yleisen tilavuuden ja paremman toiminnallisuuden tunteen. Ennen kunnostusta koti tuntui siltä, ​​että useita pienempiä tiloja, jotka olivat suljettuina toisistaan, päivitys on jättänyt kodin ylellisemmäksi ja suuremmaksi.

San Francisco Eichler Remodel-Klopf Architecture-04-1 Kindesign

Arkkitehdit käyttivät alkuperäisiä arkkitehtien piirustuksia kerätäkseen joitain ideoita julkisivun palauttamisesta tuoreemman, päivitetyn esteettisyyden luomiseksi. Parvekkeiden puupalikat poistettiin ja niiden sijasta sileä rappaus antaa puhtaamman ilmeen. Loput ulkojulkisivut korvattiin uusilla pystysuorilla Kayu Batu -reunuksilla. Luomalla sisä- ja ulkoyhteys, tämä materiaali tuodaan sisätiloihin, levitetään ruokasalissa ja pääkaapissa.

RELATED: Kalifornian Eichler-kodin uudistuksessa on säteileviä tiloja

San Francisco Eichler Remodel-Klopf Architecture-05-1 Kindesign

Mitä rakastamme: Sopii täydellisesti tämän Eichler-kodin tyyliin, asunnonomistajilla on nyt puhdas, minimaalinen esteettisyys, joka on sotkuinen, mutta täynnä huolellisesti sijoitettuja taideteoksia ja hassuja keräilyesineitä. Koti näkyy valkoisilla seinillä lämpimän mahonkin ja rikkaiden harmaiden taustalla, ja se on valaistu luonnonvalolla, joka tuntuu sekä tyylikkäältä että kutsuvalta.

Lukijat, jaa meille ajatuksesi tästä Eichlerin kodin uusimisesta alla olevissa kommenteissa!

San Francisco Eichler Remodel-Klopf Architecture-06-1 Kindesign

Italialaiset harmaasävyiset lattialaatat muistuttavat tyypillistä Eichler-betonilattia ja toimivat täydellisesti uuden säteilylämmityksen kanssa. Aiemmin mekaaninen huone keittiön ulkopuolella remontoitiin tilavaksi pesutilaksi, joka vie alun perin tilaa käytävällä.

San Francisco Eichler Remodel-Klopf Architecture-07-1 Kindesign

San Francisco Eichler Remodel-Klopf Architecture-08-1 Kindesign

San Francisco Eichler Remodel-Klopf Architecture-09-1 Kindesign

RELATED: Valoisa vuosisadan puolivälissä moderni muutos Kaliforniassa

San Francisco Eichler Remodel-Klopf Architecture-10-1 Kindesign

San Francisco Eichler Remodel-Klopf Architecture-13-1 Kindesign

San Francisco Eichler Remodel-Klopf Architecture-15-1 Kindesign

Arkkitehtien mukaan 'mittatilaustyönä valmistetut sinkkikaiteet valmistettiin ja asennettiin tuote- ja suunnittelutöillä.'

San Francisco Eichler Remodel-Klopf Architecture-11-1 Kindesign

Kaksi pienempää makuuhuonetta yhdistettiin luomaan tilava ja valoisa makuuhuone-sviitti, joka käsitti avoimen vaatekaapin / pukeutumistilan sängyn takana. Suunnitteluryhmä päätyi myös siihen tulokseen, että 'takka ja massiivinen savupiippu vievät arvokasta tilaa ja että ne voidaan konfiguroida uudelleen TV-nurkkiin päätasolla ja sallia suurempi isompi kylpyhuone yläpuolella.'

San Francisco Eichler Remodel-Klopf Architecture-12-1 Kindesign

RELATED: Double Gable Eichler Remodel, Klopf Architecture

San Francisco Eichler Remodel-Klopf Architecture-14-1 Kindesign

San Francisco Eichler Remodel-Klopf Architecture-16-1 Kindesign

San Francisco Eichler Remodel-Klopf Architecture-17-1 Kindesign

San Francisco Eichler Remodel-Klopf Architecture-18-1 Kindesign

Tummasta pronssista anodisoidut Fleetwood-ovet ja ikkunat vahvistavat edelleen 'kaupallisten' materiaalien käyttöä, jota on käytetty tässä Eichler-mallissa.

San Francisco Eichler Remodel-Klopf Architecture-19-1 Kindesign

kivi takka seinän väriideoita

San Francisco Eichler Remodel-Klopf Architecture-20-1 Kindesign

Valokuvat: © 2015 Mariko Reed