Eichlerin innoittama koti Kaliforniassa avautuu ulkona

Eichlerin innoittama koti Kaliforniassa avautuu ulkona

Eichler Inspired Home California Opens Outdoors

lasiseinä-talo-klopf-arkkitehtuuri-01-1-kindesign-JPG

Klopf-arkkitehtuuri ja urakoitsija Calvert Ventures olivat vastuussa tämän lämpimän, modernin, Eichlerin innoittaman kodin suunnittelusta San Mateossa, kaupungissa Kalifornian Piilaakson huipputeknologian erillisalueella. Kodissa on avoin pohjaratkaisu, jossa on saumaton yhteys sisätilojen ja ulkona. Tämä on uusi rakennus, jossa alkuperäinen Eichler oli kerran seisonut ja valitettavasti palanut maahan. Asunnon omistajat halusivat laajentaa asuintilojaan monen sukupolven asumiseksi. He korostivat keskittymistä säilyttää Eichler-tyyli ja sulautua muihin naapuruston koteihin.



Vanhasta kiinteistöstä jäljellä olevaa ei ollut käyttökelpoinen, joten arkkitehtien oli aloitettava alusta alkaen. Uusi koti ylittää Eichler-lähestymistavan rajat. Koska vanhoja Eichler-koteja ei ole suunniteltu maksimoimaan sivustoaan, mukautettu koti pystyi hyödyntämään tätä. 'Tässä tapauksessa pidempi talo, joka avautuu sivuttain etelään, sopii erään paremmin kuin alkuperäinen neliön muotoinen talo, joka avautui taaksepäin (länteen)', toteaa Klopf Architects.

lasiseinä-talo-klopf-arkkitehtuuri-02-1-kindesign-JPG

2 606 neliön jalka, kolmen makuuhuoneen ja kolmen kylpyhuoneen omaisuus on suunniteltu L-muodon muodossa. Laaja lasiseinä liukulasiovien lisäksi on sivuttain taaksepäin (tyypillisesti Eichlerin kodeille). Lasiseinät yhdistävät sisätilat kauniiseen uima-altaaseen ja vehreään maisemointiin, joka oli visio Arterran maisema-arkkitehdit .

lasiseinä-talo-klopf-arkkitehtuuri-03-1-kindesign-JPG

Ensi silmäyksellä ulkojulkisivulta luulisi, että tämä oli tyypillinen Eichler-koti. Jolle on ominaista ulkonevat tasakattoiset räystäät, tummanharmaa pystysuora sivuraide ja oranssi kiinteä paneeli. Tämä koti on kuitenkin suunniteltu 2000-luvulle, kauniilla muutoksilla. Sisällä ei löydy pylvästä ja palkkia. Sen sijaan läntinen punainen setri peittää katon ja lisää runsaasti lämpöä.

Tämä materiaali kulkee jatkuvasti sisätiloista ulospäin ja luo saumattoman yhteyden (mikä on tyypillistä Eichlerille). Toisin kuin keskimääräinen Eichler-koti, tämä 'peittää ontelon valaistusta, johdotusta ja eristystä varten', kertoo Klopf Architects. Löydät huiman katot, avoimet ja tilavat huoneet, kaikki modernit päivitykset. Master-kylpyhuone on sekä valoisa että tilava, ja siinä on erillinen kylpyamme ja suihku sekä vesikaappi ... ja paljon säilytystilaa. Parasta, iso kahden auton autotalli ja lisätila säilytykseen.

lasiseinä-talo-klopf-arkkitehtuuri-04-1-kindesign-JPG

Mitä rakastamme: Tässä Eichlerin innoittamassa kodissa on kaikki, mikä muistuttaa tyypillistä Eicher-tyynyäsi, mutta modernisoidulla kierteellä. Rakastamme kuinka tämä koti hyödyntää sivustoaan ja vangitsee sitä ympäröivän luonnon kauneuden. Sisä-ulkoyhteys, joka pysyy uskollisena Eichler-tyylille, ja puun katto, joka lisää lämpöä tähän moderniin asuinpaikkaan.

Lukijat, mitkä ovat ajatuksesi? Pidätkö arkkitehtien suunnittelusta konseptista hedelmään? Ole hyvä ja jaa kanssamme alla olevissa kommenteissa!

lasiseinä-talo-klopf-arkkitehtuuri-05-1-kindesign-JPG

RELATED: Vuosisadan puolivälissä sijaitsevan modernin Eichler-kodin kunnostus Kaliforniassa

lasiseinä-talo-klopf-arkkitehtuuri-09-1-kindesign-JPG

lasiseinä-talo-klopf-arkkitehtuuri-10-1-kindesign-JPG

värikkäitä sisustusideoita olohuoneisiin

lasiseinä-talo-klopf-arkkitehtuuri-11-1-kindesign-JPG

lasiseinä-talo-klopf-arkkitehtuuri-12-1-kindesign-JPG

lasiseinä-talo-klopf-arkkitehtuuri-13-1-kindesign-JPG

RELATED: Kalifornian Eichler-kodin uudistuksessa on säteileviä tiloja

lasiseinä-talo-klopf-arkkitehtuuri-14-1-kindesign-JPG

lasiseinä-talo-klopf-arkkitehtuuri-15-1-kindesign-JPG

lasi-seinä-talo-klopf-arkkitehtuuri-16-1-kindesign-JPG

RELATED: Eichlerin koti San Franciscossa saa kirkkaan ja ilmavan päivityksen

lasi-seinä-talo-klopf-arkkitehtuuri-17-1-tyyppinen muotoilu

Arkkitehtien lisähuomautus: ”Rakentamisen aikana karkeassa kehystysvaiheessa Klopf ajatteli talon etuosaa näyttävän liian korkealta, vaikka talo oli ulkonäöltään oikeassa suunnassa (luultavasti siksi, että talo on ylämäkeen kadulta). Joten Klopf Architecture maksoi kehykselle vaihtaakseen kattolinjan siihen tapaan, kuin olimme suunnitelleet sen olevan alempi etupuolella, jolloin koti sulautui paremmin naapurustoon. Yksi projektin tavoite oli, että kadulla ajavat ihmiset kulkevat kodin läpi huomaamatta heti, että tontilla on 'huijari', ja muutoksen tekeminen oli välttämätöntä tavoitteen saavuttamiseksi. '

Valokuvat: Mariko Reed / Nämä kuvat lähetettiin meille Klopf Architectsin luvalla