Talo Singaporessa nykyaikaisella estetiikalla

Talo Singaporessa nykyaikaisella estetiikalla

House Singapore With Contemporary Aesthetic



45 Faber Park, kirjoittanut Ong & Ong -arkkitehdit sijaitsee Singaporen sydämessä. Tämän projektin asiakkaita ovat pariskunta, jossa on kolme pientä lasta, kaksoset ja nuorempi lapsi, kaikki alle 10-vuotiaat. Heidän päätavoitteena oli maksimoida ulkotila vaarantamatta asuinalueita. Siksi oli välttämätöntä, että lapsilla oli riittävästi tilaa leikkiä ulkona ja sisällä. Asiakkaiden vaatimuksista johdettu yleiskonsepti oli luoda ulkona avoin asuintila puhtaassa nykyaikaisessa esteettisyydessä.



Tilan maksimoimiseksi kehitettiin ajatus työntää 592 neliömetrin rakennuksen massa tontin nurkkaan. Ajatus määritellä makuuhuone- ja toimintatilat erillisinä elementteinä mahdollisti lopullisen suunnitelman saavuttamisen. Ulkopuolelta kukin elementti näkyy erillisenä kokonaisuutena, mutta sisäisesti niillä on vahva yhteys toisiinsa. Kotiin sisäänkäynnin yhteydessä kiinnitetään heti huomiota veistoksellisiin portaikkoihin. Sen orgaaninen muoto eroaa talon kahden pääelementin jäykkyydestä.

Talon toinen kerros edustaa yksityisempää aluetta, ja se on uloketietä ajotieltä. Ulokeholkki antaa talon sisäänkäynnille suljetun, suojatun tunnelman. Tilojen järjestely toisessa kerroksessa on toimiva vastaus asukkaiden tarpeisiin. Vastauksena tähän luotut tilat olivat itsetarkkoja ja keskittyivät yksityisyyteen. Miellyttävien makuutilojen luomiseksi kattojen korkeus asetettiin matalammaksi verrattuna sosiaalialojen kattoihin. Yläkerran hiljaisesta perhehuoneesta johtaa vihreä katto, joka tarjoaa lisää ulkotilaa. Se on varustettu BBQ-kuopalla, josta on näkymät alla olevaan uima-altaaseen. Tämä tila edustaa ihanteellista viihdyttävää aluetta tai mietiskelypuutarhaa. Kautta



Käy ONG & ONG Architects -sivustolla tässä .

takapihan uima-allas ja kylpyläideoita



maalaismainen olohuone suunnittelee ideoita

yksinkertaisia ​​koristeluideoita joulua varten

Valokuvat: Derek Swalwell , Team Nolan