Lakeview-huoneisto Chicagossa muuttui rauhalliseksi ympäristöksi

Lakeview-huoneisto Chicagossa muuttui rauhalliseksi ympäristöksi

Lakeview Apartment Chicago Transformed Into Serene Environment

Nykyaikainen Lakeview Apartment-Space Architects-01-1 Kindesign

Ammattimaiset pariskunnat pyrkivät muuttamaan järvimaisemansa huoneistonsa rauhalliseksi esteettiseksi, supistuvaksi Avaruusarkkitehdit yhteistyössä Elizabeth Krueger Design projektille. Sijaitsee Chicagossa Illinois , tämä koti oli kokonaan perattu ja uusittu, jotta asiakkaiden visio voisi tulla voimaan. Alkuperäisessä pohjapiirroksessa oli perinteisempi esteettisyys pienemmillä, suljetuilla huoneilla. Asunnonomistajat toivoivat rauhoittavaa, kylpylämaista ympäristöä, jossa oli harmoninen lattia. Jokaisessa huoneessa oli oltava tarkoitus.



Ensimmäinen askel oli ottaa alkuperäinen ovi, jolla oli soikea muotoilu, ja avata se ruokailualueelle, kun taas keittiöllä oli oltava suhde oleskelutilaan. Tiloissa on nyt avokeittiö ja olohuone, josta on näkymät Michigan-järvelle ja Chicagon keskustaan. Esteetti on rauhallinen ja vieraanvarainen, täydellinen perheen ja ystävien isännöimiseen ja viihdyttämiseen.

Nykyaikainen Lakeview Apartment-Space Architects-02-1 Kindesign

Ainutlaatuinen tässä kodissa: Alun perin valkoiset ikkunat maalattiin pronssiin vastaamaan ulkokaiteita ja lisäämällä lämpöä jokaiseen huoneeseen.

Nykyaikainen Lakeview Apartment-Space Architects-03-1 Kindesign

Sen sijaan, että kilpailisi upeiden näkymien ulkopuolelta, suunnittelija infusoi huoneistoon monipintaisen paletin maanläheisiä sävyjä. Tiloissa on viihtyisät, kerrostetut tekstuurit, joissa on särmikäs huomautus.

Nykyaikainen Lakeview Apartment-Space Architects-04-1 Kindesign

Mitä rakastamme: Tämä järvinäköalahuoneisto tarjoaa aidon, asutun tunnelman rauhallisessa ympäristössä. Neutraali värimaailma auttaa estämään kauniit näkymät järvelle ja kaupunkiin laajojen ikkunoiden ulkopuolella. Äskettäin uusitussa huoneistossa on tilavampi ja avoimempi pohjaratkaisu, mikä tekee siitä viihdyttävämmän. Avoin keittiö ja olohuone luo mukavan virtauksen tilojen välillä. Kaiken kaikkiaan erittäin toivottava lopputulos ... varsinkin master-kylpy, rakastan liotinta!

Lukijat, mitä mieltä olet tästä asuntomuutoksesta, tekisikö tämä sinut harkitsemaan uudelleen asumista, jos sinulla olisi tämän kodin uskomattomat näkymät? Kerro meille ajatuksesi alla olevissa kommenteissa.

Nykyaikainen Lakeview Apartment-Space Architects-05-1 Kindesign

Yksi alkuperäisen keittiön suurimmista ongelmista oli sen keittiötyylinen muotoilu. Poistamalla keittiön ja olohuoneen välisen seinän se avasi enemmän luonnonvaloa tilaan. Se tarjosi myös esteettömät järvi- ja kaupunkimaisemat. Lisäksi saarelle kiinnittyvä vesiputoustyylinen ruokapöytä siltaa aukon jäävuorikvartsiittitason ja oleskelutilan välillä. Suunnittelijat halusivat, että keittiö tuntuisi olevan osa asuintilaa. Kelluvat teräshyllyt suunniteltiin ylempien kaappien tilalle, mikä loi houkuttelevamman esteettisyyden olohuoneesta katsottuna.

Nykyaikainen Lakeview Apartment-Space Architects-06-1 Kindesign

RELATED: Silmiinpistävä Chicago Loft Condo Remontointi Besch Designilta

Nykyaikainen Lakeview Apartment-Space Architects-07-1 Kindesign

Nykyaikainen Lakeview Apartment-Space Architects-08-1 Kindesign

Nykyaikainen Lakeview Apartment-Space Architects-09-1 Kindesign

RELATED: Tyylikäs moderni kerrostalo Chicagossa

Nykyaikainen Lakeview Apartment-Space Architects-10-1 Kindesign

Edellä: Sisäänrakennetut istuimet suunniteltiin betonipylvään ympärille, joka paljasti korjausprosessin aikana.

Nykyaikainen Lakeview Apartment-Space Architects-11-1 Kindesign

Nykyaikainen Lakeview Apartment-Space Architects-12-1 Kindesign

RELATED: Nykyaikainen Olympia Center Penthouse Chicagossa

Nykyaikainen Lakeview Apartment-Space Architects-13-1 Kindesign

valkoinen ja kulta joulukuusi

Nykyaikainen Lakeview Apartment-Space Architects-14-1 Kindesign

Nykyaikainen Lakeview Apartment-Space Architects-15-1 Kindesign

Edellä: Toisin kuin luolamainen olohuone, päämakuuhuoneen sviitti on suunniteltu skaalattavaksi, jotta se olisi enemmän intiimi pakopaikka. Ylimääräinen neliömetri annettiin vaatehuoneelle ja isolle kylpyhuoneelle, joka imeytyy näkymiin.

Nykyaikainen Lakeview Apartment-Space Architects-16-1 Kindesign

Nykyaikainen Lakeview Apartment-Space Architects-17-1 Kindesign

RELATED: Kolmikerroksinen West Loop Loft -korjaus Chicagossa

Nykyaikainen Lakeview Apartment-Space Architects-18-1 Kindesign

Nykyaikainen Lakeview Apartment-Space Architects-19-1 Kindesign

Nykyaikainen Lakeview Apartment-Space Architects-20-1 Kindesign

Nykyaikainen Lakeview Apartment-Space Architects-21-1 Kindesign

Edellä: Veistoksellinen kylpyamme istuu korotetulla alustalla kätevästi piilottaakseen putkiston samalla kun maksimoi näkymät. Tammipaneelilla korostettu seinä luo visuaalisen kontrastin tälle valkoiselle tilalle. Vaikka lasinen riippuvalaisin lisää ripaus glamouria.

Valokuvat: Mike Schwartz