Massachusettsin kodin valoisa päivitys kannustaa perheen läheisyyttä

Massachusettsin kodin valoisa päivitys kannustaa perheen läheisyyttä

Luminous Update Massachusetts Home Encourages Family Intimacy

Meadow View Residence-LDa Architects-01-1 Kindesign

Remontoitu koti Hinghamissa, Massachusettsissa, Meadow View Residence by LDa-arkkitehdit vastaa viiden hengen perheen elintarpeisiin, jotta heidän 'yhdessäoloaikansa' paranisi entisestään. Arkkitehdit pyydettiin tekemään useita päivityksiä tähän 5500 neliömetrin viiden makuuhuoneen kotiin maksimoimalla samalla yhteys rehevän, aurinkoisen takapihan ja sisätilojen välillä. Päivitetyt tilat sisältävät alueet, joilla perhe viettää suurimman osan sideaikastaan, keittiö, aamiaiskeittiö ja perhehuone. Master kylpyhuone sai myös täydellisen kunnostuksen, ja miksi ei, aikuiset tarvitsevat erityisen henkilökohtaisen tilan, jota he voivat odottaa nauttivan ... uusi kylpyamme näyttää todella rentouttavalta rasittavan päivän jälkeen! Asunnon omistajat tekivät tiivistä yhteistyötä suunnittelutiimin kanssa auttaakseen yksilöllistämään tilojaan lisäämällä hienostunutta tyyliä. Päivitetyt tilat ovat vaivattomia, mutta kaikki kestävät, ja ne on infusoitu neutraalilla materiaaleilla ja tekstuureilla, jotka herättävät perheen henkilökohtaisia ​​etuja ja tyyliä.



Meadow View Residence-LDa Architects-02-1 Kindesign

kuinka sisustaa kuisti

Vesiputouksen keittiösaaren päällä on valkoinen Caeserstone-kvartsi, joka on kolme tuumaa paksu ja jossa on Norman Chernerin suunnittelemat baarituolin tuolit, jotka ovat peräisin tässä . Saari on pituudeltaan 14-1 / 2 ja leveys 4-1 / 2, runsaasti tilaa ruoanlaittoon ja viihdyttämiseen. Kaapin seinä saaren takana paljastaa ruokakomero-ovet, jotka avautuvat runsaasti toimivaa säilytystä varten. Saaren edessä on kätevä pääsy jääkaapin oviin, toinen uuni ja mikroaaltouunin laatikko. Keittiön on suunnitellut Venegas and Company, ja se käytti kalusteisiin valkoista tammea harjatulla maitomaalilla lämpimällä harmaalla tinalla.

RELATED: Nykyaikaisen kodin moderni remontointi Bostonissa

Meadow View Residence-LDa Architects-003-1 Kindesign

Mitä rakastamme: Valoisat sisätilat ja merkittävä muutos, joka rohkaisee perheen yhteenkuuluvuutta, tekee tästä kunnostusprojektista menestyksen. Koska tämä perhe asui työhön useissa paikoissa ympäri maailmaa, tämä on heidän ensimmäinen todellinen koti, joka ei ole vuokra-asunto. Sillä on todellinen paikan tunne, joka tekee tästä upeasta ensimmäisestä perhekodista tulevina vuosina! Mitä mieltä olet tästä kunnostushankkeesta?

Meadow View Residence-LDa Architects-04-1 Kindesign

Meadow View Residence-LDa Architects-05-1 Kindesign

Meadow View Residence-LDa Architects-06-1 Kindesign

Kehän työtasoissa on musta Okite-kvartsi, joka eroaa kauniisti saaren valkoisesta kvartsista. Backsplash on kiillotettu valkoinen mosaiikkilaatta, joka tarjoaa mukavan kontrastin työtasolle.

Meadow View Residence-LDa Architects-07-1 Kindesign

Meadow View Residence-LDa Architects-08-1 Kindesign

helppo joulun keskipiste pöydille

Aamiaiskuppi tarjoaa viihtyisän tilan nauttia epävirallisista perhe-aterioista samalla, kun sieltä on näkymä takakannelle ja rehevästi maisemoituun pihalle. Peräpeilin ikkunat integroitiin ulkoasuun luonnollisen valon vetämiseksi avaruuteen. Mittatilaustyönä valmistetuissa juhlatuoleissa on säilytystilaa istuinten alla, kun taas korotetut selkänojat auttavat jäähdyttimen sijoittamisessa. Ruokailutila on sisustettu klassisilla paloilla, joihin kuuluu Eero Saarisen soikea ruokapöytä, nojatuolit Norman Cherner ja George Nelsonin kuplalamppu Criss Cross -riipus, joka on ripustettu pöydän päälle, josta on peräisin tässä .

Meadow View Residence-LDa Architects-09-1 Kindesign

Punainen liukuovien ovi tarjoaa helpon tavan sulkea keittiö perhehuoneesta viihdyttäessä vieraita.

Meadow View Residence-LDa Architects-10-1 Kindesign

Meadow View Residence-LDa Architects-11-1 Kindesign

Meadow View Residence-LDa Architects-12-1 Kindesign

Tämä baari-asema sijaitsee kätevästi keittiön ja ruokailutilan välissä, ja siinä on viinijäähdytin ja pesuallas.

kävellä kaappihuonekaluissa

Meadow View Residence-LDa Architects-13-1 Kindesign

Yläkerrassa pääkylpyhuoneessa on rauhallinen ympäristö, jossa on erillinen kylpyamme, joka sijaitsee valkoisella pikkukivilaatalla. Kelluvat kaapit on päällystetty nahkapinnoitetulla Kalkutan marmorilla, joka tarjoaa voimakkaan tekstuurin ja luonnollisen esteettisyyden.

Meadow View Residence-LDa Architects-14-1 Kindesign

Meadow View Residence-LDa Architects-15-1 Kindesign

Valokuvat: Sean Litchfield Valokuvaus