Upea muutos paritalo viktoriaanisessa talossa

Upea muutos paritalo viktoriaanisessa talossa

Stunning Transformation Semi Detached Victorian House

Talo Wimbledonissa-Stephen Fletcher Architects-01-1 Kindesign

Talo Wimbledonissa on uudistettu ja laajennettu paritaloinen viktoriaaninen talo, joka oli visio Stephen Fletcher Arkkitehdit , joka sijaitsee Wimbledonissa, Lontoossa, Englannissa. Asiakkaat kääntyivät arkkitehtien puoleen vuonna 2010 ja pyrkivät rakentamaan viktoriaanisen ajan ominaisuuksia aina kun mahdollista ja sisustamaan, sovittamaan ja sisustamaan talon 'aikakauteen'.



Kiinteistön etuosa on suurelta osin palautettu alkuperäiseen kuntoonsa poistettu ruma pohjakerroksen erkkeri-ikkuna. Alemman pohjakerroksen laajennukset on rakennettu taakse ja sivulle, joista ensimmäinen on sovitettu Lontoon kalustotiiliin Sky Sky -liukuovien kanssa, ja jälkimmäiset huomaamattomasti sijoitettu sivukäytävän alle.

Talo Wimbledonissa-Stephen Fletcher Architects-02-1 Kindesign

Kiinteistön pohjakerros on avattu mahdollisimman pitkälle tilan ja päivänvalon illuusion maksimoimiseksi. Kaksi alkuperäistä vastaanottohuonetta on yhdistetty yhdeksi suureksi saliksi, jonka keskiaukko johtaa sisääntuloon.

Talon ajankohdan mukaisesti on asennettu viktoriaanisen tyyppiset kipsirakennukset ja kattoruusut, maalatut puiset ikkunaluukut taittuvilla ikkunaluukkuilla, maalatut puuarkit ja muovatut jalkalistat sekä uusi kalkkikivipaletti. Dinesen douglas -kuusi on asennettu putkilattialämmitykseen.

Talo Wimbledonissa-Stephen Fletcher Architects-03-1 Kindesign

Talo Wimbledonissa-Stephen Fletcher Architects-04-1 Kindesign

Talo Wimbledonissa-Stephen Fletcher Architects-05-1 Kindesign

Talo Wimbledonissa-Stephen Fletcher Architects-06-1 Kindesign

Alkuperäinen portaikko pohjakerroksesta toiseen kerrokseen on kunnostettu. Alemman kerroksen portaat on siirretty talon takaosaa kohti, jotta tilaa voidaan käyttää tehokkaammin tällä tasolla. Sen kaide ja kaide sopivat alkuperäiseen.

Talo Wimbledonissa-Stephen Fletcher Architects-07-1 Kindesign

Talo Wimbledonissa-Stephen Fletcher Architects-08-1 Kindesign

sisustusideoita kuistille

Talo Wimbledonissa-Stephen Fletcher Architects-09-1 Kindesign

Talon alakerrassa on tapahtunut suurin muutos. Sarja matalakattoisia huoneita kaatettiin yhteen, kaivettiin pari jalkaa, ja sivulle ja taakse rakennettiin laajennuksia.

Täten on luotu suuri avoin tila. Keittiö sijaitsee toisessa päässä, ja siitä on näkymät suurennetulle valokaivolle uudella kiviportaalla, josta pääsee etupuutarhaan. Ruokailutila sijaitsee tilan keskellä.

Talo Wimbledonissa-Stephen Fletcher Architects-10-1 Kindesign

Talo Wimbledonissa-Stephen Fletcher Architects-11-1 Kindesign

Talo Wimbledonissa-Stephen Fletcher Architects-12-1 Kindesign

Suuri keskussaariyksikkö, jossa on liuskekivitalot, sisältää monia keittiökoneita ja kaappitilaa sekä rennon ruokailutilan. Uunivalikoima, lisäkaapit ja avoimet hyllyt sijaitsevat juhlaseinän varrella.

Talo Wimbledonissa-Stephen Fletcher Architects-13-1 Kindesign

joulukuusi koristeltu valkoisena

Talo Wimbledonissa-Stephen Fletcher Architects-14-1 Kindesign

Talo Wimbledonissa-Stephen Fletcher Architects-15-1 Kindesign

Uudet 'Sky Frame' -liukuovet ranskalaiset ovet täyttävät koko tilan takaosan ja avautuvat uudelle terassille ja portaille. Yhteys takapuutarhaan on siten parantunut valtavasti. Pari antiikkisia ranskalaisia ​​ikkunaluukkuja sovitettiin muodostamaan pariovet pieneen lasten leikkihuoneeseen.

Talo Wimbledonissa-Stephen Fletcher Architects-16-1 Kindesign

Tämä kattoterassi sisältää suuren osan walk-on-lasituksesta, joka päästää runsaasti päivänvaloa ja auringonvaloa alla olevaan alueeseen.

Talo Wimbledonissa-Stephen Fletcher Architects-17-1 Kindesign

Talo Wimbledonissa-Stephen Fletcher Architects-18-1 Kindesign

Talo Wimbledonissa-Stephen Fletcher Architects-19-1 Kindesign

Talo Wimbledonissa-Stephen Fletcher Architects-20-1 Kindesign

Talo Wimbledonissa-Stephen Fletcher Architects-21-1 Kindesign

Talo Wimbledonissa-Stephen Fletcher Architects-22-1 Kindesign

Tilava master-sviitti on luotu yhdistämällä kaksi ensimmäisen kerroksen päähuonetta uuden aukon kautta taitto-ovilla. Tämä näkymä on katsomassa pukuhuoneesta talon etuosassa kohti takana olevaa makuuhuonetta.

moderni zen talon suunnittelu kuvia

Talo Wimbledonissa-Stephen Fletcher Architects-23-1 Kindesign

Pukuhuoneen pääikkunan eteen on asennettu vapaasti seisova sinkkikylpy liuskekivilaatalla, suihkuhuone sijaitsee tämän alueen ulkopuolella. Alkuperäiseen tulipesään on asennettu tukkiuuni.

Talo Wimbledonissa-Stephen Fletcher Architects-24-1 Kindesign

Talo Wimbledonissa-Stephen Fletcher Architects-25-1 Kindesign

Talo Wimbledonissa-Stephen Fletcher Architects-26-1 Kindesign

Talo Wimbledonissa-Stephen Fletcher Architects-27-1 Kindesign

Talo Wimbledonissa-Stephen Fletcher Architects-28-1 Kindesign

Talo Wimbledonissa-Stephen Fletcher Architects-29-1 Kindesign

Talo Wimbledonissa-Stephen Fletcher Architects-30-1 Kindesign

Valokuvat: Kohteliaisuus Stephen Fletcher Arkkitehdit

Talo Wimbledonissa-Stephen Fletcher Architects-31-1 Kindesign

Talo Wimbledonissa-Stephen Fletcher Architects-32-1 Kindesign

Talo Wimbledonissa-Stephen Fletcher Architects-33-1 Kindesign

Talo Wimbledonissa-Stephen Fletcher Architects-34-1 Kindesign