Seattlessa sijaitseva rantahotelli tarjoaa kodin kolmelle sukupolvelle

Seattlessa sijaitseva rantahotelli tarjoaa kodin kolmelle sukupolvelle

Waterfront Property Seattle Provides Home Three Generations

nykyaikainen-ranta-kiinteistö-ulkopuoli



Tämän nykyaikaisen rantahotellin on suunnitellut DeForest-arkkitehdit yhteistyössä NB Design Group , joka sijaitsee Union Bayn varrella Seattlessa, Washingtonissa. Yhden katon alla on kolme sukupolvea: vanhemmat, heidän kolme lasta ja yksi vanhemmista äidin. Alkuperäinen talo oli yhden talon omistajan lapsuuden koti. Tämä koti oli lisätty vuosien varrella, mutta se ei ollut koskaan hyödyntänyt täysin sen näkymiä rantaan. Se oli vaikea päätös, mutta kodeille oli annettava uusi alku, jotta näkemykset saataisiin maksimoiduksi ja heidän elämäntarpeensa täytettäisiin.

Arkkitehdit säilyttivät erityisiä puita tällä rantakadulla, samoin kuin teehuone telakan päässä. Upouusi ulkoasu tarjoaa sekä käytännöllisen perheen kodin että tyylikkään tilan ja valon keidas. Kaiken kaikkiaan tämä kaksikerroksinen asuinpaikka tarjoaa 6000 neliömetriä asuintilaa, jossa on viisi makuuhuonetta ja viisi täyttä kylpyhuonetta, joissa on kaksi puoli kylpyhuonetta. Edellä: Kääntyvä etuovi koostuu Cor-Ten-teräksestä, samoin kuin osa ulkovaipasta. Puun sivuraide on värjätty setri.

Projektiryhmä: Arkkitehti: DeForest Arkkitehdit / Rakentaminen: Lockhart Suver Rakentaminen / Sisustussuunnittelu: NB Design Group / Rakenne: Evergreen Design Company / Maisema: Allworth Design



nykyaikainen ruokasali

Talon yksi siipi käsittää yhteenkuuluvuuden tilavan keittiön, perhehuoneen ja aamiaislahden muodossa, josta on näkymät vesille. Hyödylliset tilat, kuten pesutupa, ovat kadulle päin. Toinen siipi on kyse vetäytymisestä - kodikas den, ylellinen pääkylpyamme ja rauhallinen päämakuuhuone. Näiden kahden osan välillä on sarja yleviä avoimia tiloja viihdyttämiseen sisä- ja ulkotiloissa. Toisella tasolla on makuuhuoneet ja kylpyhuoneet lapsille ja heidän isoäidilleen.

nykyaikainen olohuone



Mitä rakastamme: Tämä vaikuttava ranta-alue on tilava, avoin, kevyt, tyylikäs ja silti lämmin ja kodikas. Sisä-ulkoyhteys on loistava, ja sieltä on upeat näkymät järvelle. Kaiken kaikkiaan tämä koti integroituu niin kauniisti kauniiseen luonnonympäristöön ... Lukijat, jaa ajatuksesi tämän kodin suunnittelusta alla olevissa kommenteissa!

Huomautus: Katso pari muuta suosittua kotikierrosta, jotka olemme esittäneet täällä One Kindesignissa DeForest Architects -salkusta: Hieno luonnon inspiroima moderni pakopaikka Oregonin korkeassa autiomaassa ja Sodanjälkeinen jaetun tason uudistus Seattlessa: Zipper House .

ranta-omaisuus-nykyaikainen-ruokasali

Edellä: Projektiryhmä valitsi huolellisesti muokatun materiaalipaletin, joka yhdisti talon maisemaan. Lattia on räätälöity värjätty repeämä valkoinen tammi. Ruokapöydän yläpuolella oleva valaisin on Lindsey Adelmanin Branching Bubble kattokruunu. Luo edelleen sisä- ja ulkoyhteys, nosta liukuovet auki ja tasku seiniin. Tästä näkökulmasta näet laiturin ja teehuoneen, joka pitää sisällään monia erityisiä muistoja kodinomistajalle.

ranta-omaisuus-nykyaikainen-ruokasali

ranta-omaisuus-nykyaikainen olohuone

ranta-omaisuus-nykyaikainen olohuone

Edellä: Laaja harjattu akryyli liukupaneeli rajaa makuuhuoneen sviitin suuresta huoneesta yksityisyyden takaamiseksi estämättä luonnollista valoa.

nykyaikainen portaikko

nykyaikainen portaikko

Edellä: Portaikossa on kapenevat teräsnauhat ja ulokkeella läpikuultavat akryylipaneelit.

nykyaikainen-perhehuone

nykyaikainen-perhehuone

nykyaikainen keittiö

Edellä: Keittiön kaapit ovat räätälöityjä värjäytyneitä leikattuja valkoisia tammia, kun taas työtasot ja taustalevyt ovat Pentalin kvartsikomposiittia.

talon edessä joulukoristeet

nykyaikainen keittiö

Edellä: Harjattu akryyliliuku erottaa keittiön ja suuren huoneen.

nykyaikainen ruokasali

nykyaikainen-koti-toimisto

nykyaikainen jauhehuone

Edellä: Jauhekylpyhuoneen seinäkeittiö on ”Trapeze 2” Laitteistudio .

nykyaikainen makuuhuone

Edellä: Lattiat ovat halkeamalla leikattuja ja neljänneksellisiä valkoisia tammia, kun taas sängyn takana oleva korosteseinä on teak.

ranta-omaisuus-nykyaikainen-makuuhuone

Edellä: Päämakuuhuoneesta on näkymät pienelle yksityiselle terassille ja järvelle.

ranta-kiinteistö-nykyaikainen kylpyhuone

Edellä: Tästä näkökulmasta voit nähdä valkoisen marmorisen suihkun. Ristikko puupaneeli ulkopuolella antaa yksityisyyttä pääkylpyhuoneelle viereisestä kiinteistöstä. Ikkunan yläosassa on myös upotettu rullaverho, joka tarjoaa lisää yksityisyyttä ja varjoa.

ranta-kiinteistö-nykyaikainen kylpyhuone

Edellä: Vapaasti seisova amme on MTI-kylpy . Yläpuolella valaisin on Moooi Raimond. Kylpyammeen takana on tiikkipaneelien aksenttiseinä. Lattia on Deco-Pour, puoli tuumaa paksu päällyste, joka on samanlainen kuin terrazzo. Lasiseinä kehystää näkymät järvelle ja auttaa uimaan tilaa luonnonvalolla.

nykyaikainen-ranta-kiinteistö-ulkopuoli

Valokuvat: Benjamin Benschneider Valokuvaus

Luet artikkelin, jonka on kuratoinut: https://onekindesign.com/